Συμπλήρωσε όλα τα πεδία

Αύξησε x10 τις πιθανότητές σου κάνοντας:
LIKE & SHARE στο Facebook
FOLLOW στο Instagram
Follow us on Instagram
Μέχρι που μπορεί
να σε πάει μια tequila;

Ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το μοναδικό ταξίδι της tequila. Γίνε ένας από αυτούς.

Το Dos Hermanos και η Jose Cuervo σου χαρίζουν ένα ανεπανάληπτο ταξίδι εξερεύνησης στα επτασφράγιστα μυστικά της tequila. Ανακάλυψε τα πολύχρωμα στενά της Γουαδαλαχάρας, δοκίμασε απίθανα cocktails με βάση την tequila στα VIP bars του Μεξικού, διέσχισε την Tequila Valley στo VIP βαγόνι του Cuervo Express - ένα αναπαλαιωμένο ατμοκίνητο τραίνο - μαζί με τον προσωπικό σου bartender και chef, περπάτα στα χωράφια της αγαύης και μάθε τα πάντα για την καλλιέργεια αυτού του μυστηριώδες φυτού που γεννά την tequila.

Διψάς για ακόμη περισσότερη tequila; Παρακολούθησε το VIP tour στο αποστακτήριο της Jose Cuervo, επισκέψου τα ιδιωτικά κελάρια της οικογένειας και δοκίμασε κάποια από τα σπανιότερα αποστάγματα του πλανήτη. Στο τέλος αυτού του μοναδικού ταξιδιού θα είσαι ένας αληθινός tequila master!

Περιγραφή Δώρων

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ

Ο τυχερός νικητής θα κερδίσει ένα καταπληκτικό ταξίδι στο Μεξικό για μία εβδομάδα με όλα τα έξοδα πληρωμένα! Το δώρο περιλαμβάνει: αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε πεντάστερο ξενοδοχείο, ημιδιατροφή και ξεναγήσεις. Αρχικά θα επισκεφτεί τη Γουαδαλαχάρα όπου θα ξεναγηθεί στα αξιοθέατα της πόλης, θα ζήσει τη βραδινή ζωή σε Vip bar και εστιατόρια και θα μυηθεί στη μεξικάνικη διασκέδαση και κουλτούρα. Στη συνέχεια θα μεταφερθεί με το Cuervo Express στην πόλη της Τεκίλα μέσα από την Tequila Valley όπου καλιεργείται το 90% της παγκόσμιας παραγωγής της μπλε αγαύης. O τυχερός θα ταξιδέψει στο VIP βαγόνι του τρένου το οποίο παρέχει ιδιωτικό chef και bartender για tacos και μοναδικά tequila cocktails. Στην Tequila Town θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί τα απέραντα λιβάδια μπλε αγαύης και να γνωρίσει την καλλιέργεια της όπως γινόταν από τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, να απολάυσει VIP Tour στο αποστακτήριο της Jose Cuervo και μίνι σεμινάριο για την απόσταξη, την ωρίμανση και την εμφιάλωση της τεκίλα και να επισκεφτεί τα ιδιωτικά κελάρια της οικογένειας Cuervo.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΔΩΡΑ

Όσοι συμπληρώσουν τη φόρμα του Διαγωνισμού, μπαίνουν αυτόματα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις που γίνονται κάθε Παρασκευή με πολλά φανταστικά δώρα: γεύματα, margaritas, signatures cocktails, παλαιωμένη tequila Jose Cuervo, χειροποίητα κεντημένα sombreros, συλλεκτικά t-shirts, ποτήρια tiki…


Όροι και Προϋποθέσεις

Η διάρκεια του Διαγωνισμού “Tequila Secrets” ορίζεται από τις 19/3/2018 εώς 22/4/2018. Ο νικητής θα ανακοινωθεί μετά από κλήρωση στις 23/4/2018 στην επίσημση σελίδα του Dos Hermanos στο facebook. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνω των 18 ετών.

Dos hermanos

25 χρόνια γευστικά ταξίδια στο Μεξικό