ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

25 years party

Συμπλήρωσε όλα τα πεδία
Μεξικάνοι... απο Κούνια
Γίναμε 25... και το γιορτάζουμε!

Οι dos hermanos γίναμε 25 και γιορτάζουμε τα γενέθλια μας την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου από τις 21:00 με το πιο ΕΠΙΚΟ PARTY: La Grande Latino Fiesta! Οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της latin μουσικής σκηνής θα εμφανιστούν στο Dos Hermanos. Η πενταμελής μπάντα Santa Palabra, η Arlyn Gonzalez, η Odalis Palma και ο Remy Mailan θα μας τραγουδήσουν με μοναδικό τρόπο τις μεγαλύτερες λάτιν επιτυχίες. Οι χορευτές θα μας εντυπωσιάσουν με το χορευτικό τους show, η βραζιλιάνα samba χορεύτρια θα μας απογειώσει, η μαργαρίτα θα ρέει άφθονη σε γιορτινή τιμή... και όλοι μαζί θα παρτάρουμε στο επετειακό πάρτυ των 25 χρόνων του Dos Hermanos που θα μας μείνει αξέχαστο!

Περιγραφή Δώρων

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ

O μεγάλος τυχερός θα κερδίσει πλήρες γεύμα για 4 άτομα, special of the day cocktails, συλλεκτικά t-shirts για την ημέρα του party. Δύο ακόμη τυχεροί θα κερδίσουν από 2 special of the day cocktails και συλλεκτικά t-shirts για την ημέρα του party.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΔΩΡΑ

Για όσους πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, κάθε Παρασκευή θα κληρώνονται πολλά ακόμη δώρα: γεύματα, margaritas, παλαιωμένη tequila Jose Cuervo, χειροποίητα κεντημένα sombreros, συλλεκτικά t-shirts, ποτήρια los muertos… και άλλα μοναδικά δώρα!


Όροι και Προϋποθέσεις

Η διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται: από 11/1 εώς 31/1/2018. Ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθει μετά από κλήρωση στις 31/1/2018 στην επίσημη σελίδα του Dos Hermanos στο facebook. Παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό «25 years party » μπαίνεις αυτόματα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις που πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή.

Dos hermanos

25 χρόνια γευστικά ταξίδια στο Μεξικό